EH sukarra

E.H. Sukarra 1989. urteko urrian Eibarren (Gipuzkoa) sortutako euskal musika taldea da.

Taldekideak:

  • Mikel Gorosabel «Norton» (ahotsa eta gitarra).
  • Fakun (bateria).
  • Cesar (baxua).
  • Olaba (gitarra).
  • Asier Serrano (letrak).

Diskografia:

  • EH Sukarra (Esan Ozenki, 1992).
  • Irtenbide Bakarra (Esan Ozenki, 1993).
  • Garaien Laberintoan (Esan Ozenki, 1994).
  • Ura Sutan (Esan Ozenki, 1996).
  • Sua Urtzean (Esan Ozenki, 1999).
  • Galtzailearen Egunak, (Metak, 2002).
  • Zuzenean (Barne Records, 2008).
  • Uhinak (Oihuka, 2013).
  • Azken gezia (Oihuka, 2015).